Frolunda farsta Massage massage

Venus

Till oss är du välkommen när du behöver hjälp med din hälsa, stressa ner eller bara unna dig lite egen tid. Att att ta hand om dig själv, hitta till. by thaimassage danmark tantra massage sthlm i göteborg escort tjejer i Thaimassage farsta sexiga underkläder thaimassage danmark. GÖTEBORG. Thaimassageinstitut i Göteborg säljer sex - "happy ending" Med hjälp av dold kamera kan GT visa den olagliga sexhandeln.

Mindfulnesscoaching Mer närvaro - Mindre stress 60 min ,00 kr Mer info. Din egen tid med mindfulnesscoach. Jobba med fokusträning, meditation, fördjupa dig i mindfulnessattityder och förhållningssätt. Individanpassat för att minska din stress, öka fokus och komma framåt mot egna mål. Det kan röra sig om att minska oro, stress och smärta, eller öka välmående och skapa mer harmoni och balans i livet.

Välkommen till DIN egentid! Svårt att hitta bokningsbara tider? Lymfmassage 60 min 60 min ,00 kr Mer info. Mjuk skönt stimulerande massage som hjälper lymfsystemet att öka transporten av överskottsvätska och slaggprodukter från vävnaden tillbaka till blodbanan, för att där renas och transporteras ut ur kroppen. Den här behandlingen passar de flesta och brukar upplevas djupt avslappnande och minska stress.

Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulationssystem. Frolunda farsta Massage massage är viktigt att det fungerar för att kroppen ska kunna försvara sig mot infektioner av olika slag. Några tecken på ett trögt lymfsystem är att du ofta känner dig frusen och kall. Ömma och svullna ben och fötter, åderbråck och celluliter kan vara frolunda farsta Massage massage på att lymfan inte flödar på som den ska.

Det kan också vara svårt att gå ner i vikt och bli av med de där extra kilona. Men även sömnproblem kan något otippat vara kopplat till lymfan så även ben som somnar. Återkommande förkylningar och slembildning kan också tyda på ett stagnerat lymfsystem. För att ytterligare främja flödet så får du ligga på en Ir-madrass. Infrarött ljus har förmågan att tränga in i kroppens vävnader och har visat sig som en effektiv metod för att förbättra lymfflödet. Boka in dina tider och ange kod så får du årets pris även fram till februari.

Lymfmassage 90 min 90 min 1. Healing 60 min 60 min ,00 kr Mer info. Jag jobbar med hela människan ,det yttre med massagen och det inre med healingen. Healingen återställer balansen mellan ditt sinne din kropp och själ. Jag läser även av din aura. Ser i mitt inre hur din fysiska kropp mår och även din själ. Tar alltid hjälp av andevärlden. Under en healing behandling är du påklädd. Efter behandlingen samtalar vi hur du upplevde det och vilken information jag fick av din kropp o själ.

Klassisk Finsk massage 60 min 60 min ,00 kr Mer info. Finsk massage ökar blodcirkulationen och lymfcirkulationen. Immunförsvaret stärks och massagen motverkar stress. Den finska klassiska massagen som jag ger är mer djupgående än den svenska massagen. Jag arbetar längs med muskelfibrerna istället för tvärs över.

Frolunda farsta Massage massage man har frolunda farsta Massage massage spända frolunda farsta Massage massage behöver man massage som går på djupet. Då kommer man åt att behandla de djupare musklerna där de flesta har sina besvär. Man kan naturligtvis med samma teknik ge avslappningsmassage till de som önskar en lättare och mjukare behandling.

Klassisk Finsk massage 90 min 90 min 1. Välj två alternativ av följande: Massage Healing Medial sittning.

Lucrezia

Tillsammans bestämmer vi hur vi disponerar tiden. Här kan du välja två eller tre alternativ. Vi kommer tillsammans överens om hur vi disponerar tiden. Medialt vägledande samtal 60 min 60 min ,00 kr Mer info. Genom Medial vägledning frolunda farsta Massage massage du hjälp med att få svar på frågor och funderingar. Har du undringar om din jobbsituation,kärlek eller bostad, eller funderar du på om det finns något annat efter detta jordeliv?

Med andevärldens hjälp, mina guider, hjälper jag dig att få svar. Personligt mediyogapass med instrukör Frolunda farsta Massage massage Mohlén. Kanske behöver du ett ryggpass eller ett pass för att landa, stressa av, sänka blodtrycket och få en djupare kontakt med din kropp och sinne.

Flingans Massage & Friskvård

Ett energiarbete som stärker kroppens strukturer, öppnar för helande och balanserar sinnet. Utmärkt träning för dig som vill öka flödet i lymfsystem, minska svullnad och ödem. Mari guidar dig varsamt igenom rörelser och meditation.

Kroppsscanning Mindfulness

Yogisk Chakrabalansering 30 min 30 min ,00 kr Mer info. Ett frolunda farsta Massage massage sätt att minska stress och öka kroppens egen läkningsförmåga. Vi jobbar med att blasera kroppens 7 stora chakra. Alla obalanser, både fysiska och psykiska visar sig i vårt energisystem. Balans i chakrasystemet ger livskraft och hälsa, får dig att må bra, löser spänningar och gör dig medveten om blockeringar och begränsningar.

Yogisk Chakraflödesmassage 60 min 60 min ,00 kr Mer info. En mycket kraftfull energimassage som stimulerar och balanserar energiflödena i kroppen. Frolunda farsta Massage massage påverkar dig både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Den ger kraft och energi, löser spänningar, vitaliserar och renar kroppen från slaggprodukter, både fysiskt och psykiskt.

Den här metoden ökar din medvetenhet och frolunda farsta Massage massage. Behandlingen innefattar även chakrabalansering och healing. Må bättre, kom mer i balans och få en djupare närvaro i kroppen. Yogisk Chakraflödesmassage 90 min 90 min ,00 kr Mer info.

Aromamassage 45 min 45 min ,00 kr Mer info. Klassisk aromamassage som fokuserar på ett totalt välbefinnande och är en kombination av aromapressur och olika massagegrepp. Även koppning ingår ibland. Koppning är en gammal metod som numera är högst aktuell. Genom att massera med koppor skapas ett undertryck i huden som påverkar bindväven och musklerna. Det ökar blodgenomströmningen och är ett komplement till den vanliga massagen.

Avslappnande, avstressande och balanserande. Jag använder rena ekologiska produkter. Det är vegetabiliska och eteriska oljor som innehåller vitaminer och fettsyror. Aromamassage 60 min 60 min ,00 kr Mer info. Jag använder rena, ekologiska produkter. Helhetslösning 3 månader 90 min 4. Grundläggande energi och balans med skräddarsydda behandlingar, samtal och produkter. Du kan välja att delbetala enligt ök.

Hotstone Massage 60 min 60 min ,00 kr Mer info. Dröm dig bort i denna fantastiska behandling med varma lavastenar, aromaoljor och massage. Känn hur den välgörande och varma energin från miljoner år gamla stenar strömmar frolunda farsta Massage massage i kroppen, hur du slappnar av och mår väl.

Med hjälp av de heta stenarna skapas djupgående effekter i kropp och själ. De heta stenarna löser upp spänningar och bekymmer i muskler och sinne. Blod- och lymfcirkulationen ökar. Dina sinnen påverkas meditativt och huden blir smidig och len av oljorna medan den masseras mjuk. Massage med heta stenar Och du, stirra dig inte blind på bilder du ser frolunda farsta Massage massage stenar som ligger på en rygg.

Hot Stone massage innebär att du verkligen masseras med heta stenar! Frolunda farsta Massage massage Massage 45 min 45 min ,00 kr Mer info.

Massage Farsta - TimeCenter

Aromamassagen är en mjuk form av den klassiska massagen och kraniosakral behandling är en s. Här får du uppleva de varma stenarna som masserar din rygg och överarmar innan massagen övergår till mjuka massagegrepp på dekoltage och ansikte.

Avslutas med avslappnande kraniosakral behandling frolunda farsta Massage massage ditt välmående och din harmoni. Kombobehandling LYX min 1. I denna 2 timmar långa behandling får du uppleva aromamassage, Hot Stone massage samt Kraniosakral behandling eller Reiki om du hellre vill det.

Lydia

Du får både härlig ansiktsmassage och fotmassage. Du ligger på en varm IRmadrass och njuter av din alldeles egen tid. Passar också perfekt att ge som presentkort till någon du bryr dig frolunda farsta Massage massage. Kraniosakralbehandling 60 min ,00 kr Mer info. Jag brukar säga att det är en Anti-stressbehandling för nervsystemet och kronisk smärta. Forskning i USA och England har visat på goda resultat på bl.

Du ligger påklädd på en brits med IRmadrass. Reiki Healing 45 min ,00 kr Mer info. Reiki är den mest använda healingtraditionen i Sverige och den som det också går att visa vetenskapligt mätbara effekter från, eftersom beröringen ger stressreducering, lindrar smärta, och aktiverar ett välbefinnandehormon, oxytocin.

Medicinsk Fotvård 45 min ,00 kr Mer info. Hela foten behandlas noga. Naglar slipas och formas,förhårdnader och andra hudproblem avlägsnas. Huden filas mjuk och behandlingen avslutas med en skön fotmassage. Du får tips och råd om hur du bäst tar hand om Dina fötter för bästa fothälsa. Vi har inget avtal med landstinget och kan därför inte ta remisspatienter till reducerat pris.

Självklart är vi medicinskt kunniga och frolunda farsta Massage massage kan med förtroende vända dig till oss. Lackning av naglar 60 min ,00 kr Mer info. Man mjukar även upp spända och ömma muskler, ökar frolunda farsta Massage massage, rensar ut slaggprodukter, sänker blodtrycket och stärker immunförsvaret. Även hormonet oxytocin frigörs i samband med massage vilket har en lugnande verkan, och därför ger massage väldigt god effekt vid stressymptom.

Det hjälper dig att gå ner i varv och slappna av i hela kroppen. Gravidmassage är en skön och avkopplande helkroppsbehandling som anpassas individuellt för ditt specifika behov. I massagen löser vi upp spänningar i ländrygg och mellan skulderblad och jobbar med svullnad i armar och ben.

Vi rekommenderar att du pratar med din barnmorska innan du besöker oss för gravidmassage. Basbehandling för kroppen  Tid: Njut av kroppspeeling med salt från Döda havet, frolunda farsta Massage massage massage, samt  individuellt  anpassad  kroppsinpackning med passande thai mintra massage filmer Knul. Den ultimata Spa-upplevelsen Tid: Denna unika topp-till-tå-behandling är en totalupplevelse får hud, kropp och själ.

Exfoliering med dödahavssalt, aromamassage och djuprengörande lerinpackning. Under inpackningen utförs en spa ansiktsbehandling utan klämning. Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, massage och mask. Renande lerinpackning Tid 30min kr. En varm, djuprengörande alg- och lerinpackning som verkar utrensande av slaggprodukter i kroppen. Dessutom tillförs vävnaden mineraler och näringsämnen i härlig koncentration. Huden kommer att kännas len och kroppen behagligt avslappnad.

Saltskrubb Tid 30min kr. Återfå lyster och mjukhet med denna kroppspeeling. Havssalt mixat med väldoftande, mjukgörande aromaoljor ger fukt och frolunda farsta Massage massage huden babylen. En lugnande och vårdande kroppsinpackning med helande Aloe Vera-bas, skyddande vitaminer och välgörande aromaoljor.

Avvikelser från ovanstående tider kan förekomma. Övrig öppettid enligt överenskommelse.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*