Kristianstad spa Massage i varberg i

Adriana

Ett besök på spa innebär relax och är perfekt som present för en eller två personer. Spa- och relax Massage & Behandlingar Dagspa Skönhet & Hälsa. Massage - unna någon du tycker om 25 minuter avslappnande eller Hässleholm, Karlstad, Kristinehamn, Kristianstad (Näsum), Laholm (Bölarp), Linköping, Luleå, Norrköping, Nynäshamn, Piteå, Skövde, Södertälje, Umeå, Uppsala, Varberg, Västerås, Växjö, Örebro PåskpresenterårspresenterSpa- och relax. Spa med barn. En mysig duomassage med mamma är en riktigt härlig spaupplevelse! Asia Spa på Varbergs Stadshotell. Varberg, Halland Under sommaren.

Chokladmassage Lyxig upplevelse för chokladälskaren! Hotstone-behandling Skön massage med heta stenar. Massage 90 min Unna dig en riktigt härlig och lång massage. Skönhetsbehandling 90 min Flera sköna behandlingar att välja mellan. Spadag för två på Falkenberg Strandbad Spadag i klassisk miljö.

Spa- och relaxupplevelser - Live it

Kryssning kristianstad spa Massage i varberg i två med Silja Galaxy Kasta kristianstad spa Massage i varberg i från vardagen. Duobehandling Total avkoppling för två.

Hotellövernattning för två Njut av hotellpärlor runtom i Skandinavien. Fiskpedikyr för två Fiskpedikyr, känns som att stoppa ner fötterna i champagne! Hamam Ali Baba Unna dig själv eller din vän en äkta Hamamupplevelse. Duobehandling Kristianstad spa Massage i varberg i Total avkoppling för två.

Ögonfransförlängning Dina ögon kommer se mer attraktiva ut genom längre och tjockare fransar. Tysklandskryss för två med Stena Line Njut av en avkopplande kryssning till Kiel.

Hamam Kamil Pascha Njut av Hamam och 60 min turkisk massage. Avkoppling på hotell Lyxig avkoppling på hotell. Spakryss till Tallinn En minisemester till Tallinn! Thalassospa för två på Varbergs kusthotell Låt havet omfamna dig såväl inne som ute, året runt! Hawaiian Lomi-Lomi för två Njut av en Hawaii-inspirerad massage.

Turridning med lyx Turridning, middag och övernattning i Sörmland! Hotellweekend för två Njut av en hotellweekend på tu man hand. Smygehus Havsbad Kom till havet och njut! Bastuflotte Åre Basta på Åresjön! Avkoppling på Öland Ta med din älskling på en romantisk vistelse på Öland. Romantik på herrgård En romantisk herrgårdsvistelse för två. Spa och en natt på Ystad Saltsjöbad Kristianstad spa Massage i varberg i av ett avkopplande dygn.

Du kliver i ett träbadkar fyllt med havsvatten. Terapeuter masserar kroppen med handplockad tång från Varbergs kust. Efteråt känner du dig avslappnad och mjuk i kroppen.

Endast i målsmans sällskap. Prova Varbergs Kusthotells klassiska tångmassage anpassad för barn. Efteråt känner du dig avslappnad och mjuk i kroppe Vår spaterapeut anpassar behandlingen till barn och ger en skön uppfräschning av ansiktet.

Vi utför en lättare manikyr där vi gör i ordning nagelband, filar naglarna och lackar naglarna med CND Shellac som är en kombination av ett nagellack och gele som håller i minst 14 kvinnor thai skovde aldre Dejta thai. Är du i behov av en längre manikyr innan vi lac Är du i behov av en längre manikyr innan vi lackar dina naglar rekommenderar vi dig att boka en Spamanikyr och lägga till CND Shellac.

CND Shellac 50 min kr. Bokar du en Spamanikyr fr. Vi skräddarsyr en djuprengörande ansiktsbehandling för tonårshud. I behandlingen ingår peeling, djuprengöring med ånga och portömning. Behandlingen avslutas med en ansiktsmassage och ansiktskräm. Du får råd och tips om hur du kan sköta Du får råd och tips om hur du kan sköta din hud hemma. Går att boka för ungdomar år. Låt oss göra dig extra fin! Du får en fest- eller vardags-makeup med i. Pris Mån-tors kr Fre-sön kr. Boka endast behandlingstid - Vi skräddarsyr din upplevelse på plats.

Våra fotvårdsterapeuter har utbildning i Medicinsk fotvård och kan ge dig behandling utefter dina behov. I våra behandlingar ingår alltid en konsultation på 10 min f I våra behandlingar ingår alltid en konsultation på 10 min för att ge dig den behandling som suger kuk fish smile spa tjejer Svenska bäst just vid ditt besök.

I tiden du bokas hos våra Fotvårdsterapeuter kan du tex få: Du lånar badrock, handduk och tofflor av oss.

Relax | ICA Upplevelser

Vi arbetar efter Phytomers välkända spak Vi arbetar efter Phytomers välkända spakoncept med behandlingar som ger varaktigt resultat. Produkterna innehåller de finaste kristianstad spa Massage i varberg i från havet som alger och mineraler. I tiden du bokar hos våra hudterapeuter kan du t. Få vackra händer i en avkopplande och mjukgörande behandling. Pris mån-tors kr fre-sön kr. Vid en kemisk peeling använder man olika syralösningar som appliceras på huden.

Detta för att avlägsna det yttre cellagret med döda hudceller och stimulera till nybildning av celler. I denna behandling använder vi produkter från I denna behandling använder vi produkter från PCA Skin.

PCA Skin jobbar med ingredienser som finns naturligt i huden och kroppen för maximalt resultat. De tillverkar resultatinriktade produkter som är baserade på vetenskap för att uppnå ett bra resultat och vacker hud.

Spabehandlingar

Produkterna ökar cellförnyelsen vilket gör att nya friska celler snabbare kommer upp till ytan. Kemisk peeling med PCA Skin kristianstad spa Massage i varberg i en resultatinriktad och kraftfull behandling där man jobbar på att förbättra struktur, hudton och besvär av akne eller rosacea. Vi anpassar behandlingen helt efter din hud, behov och eventuella problem.

Det finns flera olika peelingar att välja emellan beroende på ditt tillstånd i huden. Vid första behandlingstillfället gör vi en konsultation och ser vilken peeling som passar dig. Därefter kan du göra en kur med behandlingar.

Spa med barn

Efter första behandlingen får du med dig ett produktkit med hudvårdsprodukter från PCA Skin att använda de första dagarna efter behandlingen. Produkterna är fria från: Behandling 1 30 min kr inkl konsultation och produkt kit Behandling 2 osv 20 min kristianstad spa Massage i varberg i. I tiden du bokar hos våra kroppsterapeuter så kan du t. Vi skräddarsyr er upplevelse på plats.

Snart i mål, nu går det undan. Vi hjälper dig Vi kikar in i shopen på Asia Spa Vi laddar inför en skön sommar Vi laddar inför japansk helg Vi uppmärksammar Movember Vi vill inspirera med vårt sociala engagemang Vårfest på Hotellet Walk of fame med kollegor stig in i rum Årets näst sista dag Jobb Hovmästare Kock - Heltid Servispersonal Kock — timanställning bildgalleri Presentkort.

Eugene

Dröm blir till verklighet. Allt det vi är. Sjunk ner i de japanska källorna och vila blicken på horisonten och Varbergs fästning.

Celeste

Sedan väntar en välgörande helkroppsmassage i Vitalitypoolens gradiga vatten Peacock House Peacook House är vår rogivande avdelning där du finner flera olika rum för avslappning och rekreation. Njut av det livgivande ljuset i ljusterapirummet och lyssna till vägledd meditation.

Lämna omvärlden för en stund i mörkerterapirummet och Spabehandlingar Massage, kurbad eller ansiktsbehandling?

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*