Thailand Sabai stockholm thai massage

Olesya

Hjärtligt Välkommen till Sabai Sabai Spa! Här i hjärtat av Stockholm, ett par minuter från det pulserande livet på Stureplan och Östermalmstorg, kan d. Sabai Sabai Spa välkomnar dig som vill testa på ett traditionellt thaispa. av någon av massagekurerna till rogivande thailändsk spamusik. Välkomna till oss på Sabai Dee Thai Massage Bromma i Stockholm! Vi har ett stort utbud av massage behandlingar som passar alla så att Ni som kunder kan.

De eteriska oljornas molekyler är väldigt små och fettlösliga, vilket underlättar passage genom huden till underliggande celler och inre organ via blodkärlssystemet. Beroende på blandningen av oljorna kan massagen påverka och lindra speciella problemområden, alltifrån huvudvärk, ledvärk och mensvärk, till idrottsskador, matsmältningsbesvär och emotionell stress.

Aromamassage är en underbart skön massage där kropp och själ kommer ner i en djup avslappning.

Zonterapi - Sabai Spa Stockholm Thaimassage och Skönhetsvård

Vi använder doftande eteriska oljor i massageblandningen som har en djupgående thailand Sabai stockholm thai massage i själen och kroppen. Aromaterapi är särskilt bra för dig som är stressad men även för dig som är trött i kroppen eller bara vill ha en skön avslappnande stund. Aromamassage 60 min ,00 kr Mer info. Örtmassage 90 min ,00 thailand Sabai stockholm thai massage Mer info.

Varm örtmassage är en djupgående behandling som är idealisk för att behandla och förebygga smärta i muskler, leder och bindväv. Massagen börjar med oljemassage som öppnar porerna och hjälper kroppens muskler att slappna av och komma i balans. Därefter används varma örtknyten som värmts upp med ånga och masseras med tryck thailand Sabai stockholm thai massage huden. Örtknytena är fyllda med välgörande och väldoftande örter av olika slag såsom ingefära, limeblad, citrongräs, gurkmeja, galanga, kassia, kamfer mm.

De väldoftande örterna har en medicinsk effekt och lindrar smärta i onda ryggar och ömma punkter på kroppen. Spänningar och knutor löses upp av värmen och de välgörande örterna som tränger ner i musklerna. Tillsammans med värmen utsöndrar örterna aktiva ämnen som tränger ner i porerna och lindrar smärta, svullnad och inflammation i muskler, leder och bindväv samt är stimulerande för blodcirkulationen och lymfcirkulationen. Behandlingen upplevs som mycket avslappande och aroman från örterna verkar lugnande och avstressande.

Örtmassage 60 min ,00 kr Mer info. Oljemassage 90 min ,00 kr Mer info. Thailändsk olje massage har många likheter med thai massagen men är mjukare och fokuserar mer på muskelknådning.

Nina

Kroppen masseras systematiskt med ett relativt lätt tryck och lugna, svepande rörelser. Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne.

Cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen från slaggprodukter.

Maya

Olje massage innebär en mycket avslappnande metod för både muskler och hela kroppen. Du kommer att känna Dig mycket mer harmonisk efter denna massage. Oljemassage 60 min ,00 kr Mer info.

Thailand Sabai stockholm thai massage Massage 90 min ,00 kr Mer info. Thai massage är en typ av massage i thailändsk stil, som involverar stretching thailand Sabai stockholm thai massage djup massage för att stimulera kroppens energiflöden. Thai massage kan liknas vid en blandning mellan akupressur, zen shiatsu och yoga. Det sägs att det finns över När vi var färdiga stod samma person och pratade i headset privat om dålig sömnkatter etc.

Fantastisk massage i mysig miljö - Sabai-Sabai Spa

Men som sagt massörerna är toppklass så ingen skugga över dom. Men thailand Sabai stockholm thai massage sagt massö Logga in med Facebook. Registrera med Facebook Det är lugnt, vi lägger aldrig upp något utan ditt tillstånd.

Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska! Stockholm Uppsala Malmö Göteborg. Stängt Öppettider Stängt Idag Varit här Vill gå hit Spara.

Visa på karta ». Recensera Tack för din recension! Egenskaper Föreslå ändringar Skönhetssalong Kategori: Massage Ansiktsbehandling Nagelbehandling Hårborttagning Kroppsbehandling.

Stockholms bästa dagspa Spa. Sparadiset Östermalm 5 recensioner.

Boka Oljemassage – Sabai Dee Thai Massage, Bromma, Stockholm – Bokadirekt

Studio Paus 0 recensioner. Select Collection Spa 3 recensioner. Populära ställen i närheten.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*